THE END OF A MYTH

THIS IS THE END. HOLD YOUR BREATH AND COUNT TO TEN. HEAR MY HEART BURST AGAIN FOR THIS IS END. I’VE DROWNED AND DREAMT THIS MOMENT SO OVERDUE, I OWE THEM SWEPT AWAY, I’M STOLEN

Yeah you understood well, my mission stops here, but I will live in your pigs’ heart for a long looong time. I love you all, jamais je ne vous oublierez vous les tronches, tout ces moments passé ensemble, quand te reverrai-je pays merveilleux??? Hope I don’t pass the arts num this years and we are together in september !!! LOL JOKE of course i pass this course i’m like the new Hitch cook

Jean Bon and Badjan Bon

Today my fried friends I’m here to talk to you about my états d’ham. You see month ago i was young, curious about the new world of montage that openned in front of me. Discovery (covery), very disco, my life was an endless sausage. Mais le covid est mauvais pour les gens bons, si bien qu’on ressemble à des saucisses sèches goût chevreuil (weird taste). (i don’t have a probleme with dry sausage or chevreuil meat, i go in a bio store where there are many piece of meat like them and i respect that) (like.. i’m not vegan or something) Bye the way, my imaginafion is leaving me, it’s arrive sometime, and i’m happy but i have headache and kof kof sometimes i call that happilness. I hope it’s to be butter and you’ll continue to follow me everywhere i go, with or without jambon.
don’t hesitate to suce crabe at my chat Nail

BORING JAMBON

DAG !!! (i’m learning dutch so….. you know…. i’m like trilingual) HERE is my return form Lardlardland with fresh croissants with jambon inside. You can watch it BUT ALERT ALERT ALERT IT IS BORING BECAUSE IT IS NOT CHARCUTERIE

I DON’T EVEN KNOW WHAT IT IS G TROUVé CA DANS MON LAPTOPE JSP C QUOI !!!!!!!!!!

I kiss you all on your jambony bones and see you next week.

Jambon is the new black

Bonjour la fhamille, bienvenue sur mon site une nouvelle fois, je vois que vous aimez bien venir ici !!!!! I’m happy to see that so i have a gift for you. It’s a special gift i hope you’re gonna love it like the reste of my content !

Une ptite video for you my meat friend, it is about friendchips, bafferoom, and mûrederer ^^’

Lumière : tronche / Décor : tronche / Son : tronche / Assistante réalisation : Marguerite / Acteur de merde : Matthieu / Bonne actrice : tronche

Salut les Hami.e.s !

Troncs et Tronches, bienvenus sur mon blog. Malgré son titre qui peut porter à confusion, ce blog traitera bel et bien de jambon. Un vaste sujet que nous explorerons tout au long de l’année ensemble, par le biais de différents médias et différentes recettes. J’en entends déjà dans le fond qui se plaignent, si vous n’êtes pas des tronches de jambon, rien de vous retient ici ! En tant que charcuterie, je suis une touche à tout. Ce lieu, en sa nature d’exutoire, me permettra de poster les témoignages de mes différents centres d’intérêt, que vous savez nombreux, comme la couenne et la partie blanche qui n’a pas vraiment de goût, mais qu’un vrai amateur ne saurait laisser sur le bord de l’assiette. Enjoy your meat !

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